Активісти розкажуть, чи прозоро працюють органи місцевого самоврядування

07.07.2017 18:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

11 липня о 13:00 у конференц-залі готелю «Мир» (вул. Міцкевича, 32) відбудеться прес-конференція на тему «Наскільки прозорими є органи місцевого самоврядування Рівненщини?».

Під час заходу активісти презентують результатів моніторингу актів органів місцевого самоврядування Рівненщини щодо їх відповідності чинному антикорупційному законодавству України.

Учасники:

- Володимир Зиль – голова ГО «Центр суспільних дій «Сівітас»;

- В’ячеслав Долід – координатор на Рівненщині проекту «Прозорі Ради»: адвокасі кампанія з імплементації антикорупційного законодавства місцевими радами».

Запрошені:

- Микола Драганчук – голова Рівненської обласної ради;

- Сергій Паладійчук – секретар Рівненської міської ради;

- Сергій Свисталюк – голова постійної комісії з питань Регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією Рівненської обласної ради;

- Олександр Чубай – голова постійної комісії з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування, Регламенту, депутатської діяльності та етики Рівненської міської ради;

- Богдан Сологуб – керуючий справами виконавчого апарату Рівненської обласної ради;

- Людмила Стригунова – начальник організаційного відділу Рівненської міської ради;

Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР») в рамках виконання проекту «Прозорі Ради: адвокасі кампанія з імплементації антикорупційного законодавства місцевими радами», який впроваджується Центром «Ейдос».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews