У прокуратурі відомо про змову в лісових районах

17.07.2017 11:15   Джерело: http://piwnich.info
Опубліковано : Людмила Марчук

У прокуратурі Рівненської області стверджують, що зловмисники спільно із місцевим населенням «лісових» районів, яке нелегально працює із деревиною, мають організовану схему. Адже нерідко лісопродукція транспортується за підробленими документами. Так браконьєри реалізовують незаконно зрубану деревину, пише Північ-інфо.

На даний час у поліції області перебуває близько 200 кримінальних проваджень, розпочатих за фактами незаконної порубки лісу. Арештовані автомобілі, вилучену лісодеревину об’ємом майже 1 тисячу кубометрів, бухгалтерську документацію.

«Наслідки знищення та розкрадання «зеленого» багатства в області продовжують вражати», – інформує прес-служба прокуратури Рівненської області.

А ще прокурори нарікають на лісівників. Адже, працівники лісових господарств дедалі частіше лише інформують про виявлені порушення постфактум, натомість все рідше виявляють самих лісопорушників та не запобігають нещадним вирубкам дерев, – кажуть у прокуратурі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: http://piwnich.info