Як військові "розважали" мешканців Дубровиці з нагоди Дня міста? (Фото)

17.07.2017 14:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вчора, 16 липня, військовослужбовці однієї з частин оперативного командування «Захід» взяли участь в урочистостях з нагоди святкування Дня міста Дубровиці. Особовий склад та техніка вишикувалися на центральній площі міста.

null
Святкування Дня міста Дубровиці

Від імені командування оперативного командування «Захід» капітан Ярослав Матвіїшин зачитав святкове привітання, побажав довголіття та процвітання  місту та мешканцям, завірив, що військовослужбовці Збройних Сил України надійно стоять на сторожі незалежності та цілісності кордонів України. За участі почесної варти до пам’ятників Героям Української повстанської армії та Воїнам, які загинули в локальних конфліктах, були покладені квіти.

null
Ознайомлення зі стрілецькою зброєю


Усі охочі мали змогу ознайомитися зі стрілецькою зброєю та екіпіруванням, а також з показовим виступом групи одного з підрозділів оперативного командування «Захід» щодо відпрацювання прийомів бойової армійської системи «Барс».

null
 

З величезним захопленням жителі міста залюбки фотографувалися на фоні військової техніки та озброєння. 

null
 

 За матеріалами прес-служби управління ОК "Захід"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews