Чоловіка підрізала кохана (Фото)

17.07.2017 17:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Вчора між подружжям в селі Семидуби Дубенського району, виник конфлікт, який закінчився ножовим пораненням. Як повідомляють у ВК поліції в Рівненській області, травму живото отримав тридцятирічний чоловік. 

Жінка, в ході сварки, намагалася вигнати свого коханого з будинку. В результаті, вона проштрихнула ножем йому живіт. Правоохоронцям жінка повідомила, що сталося все випадково. Мовляв, чоловік сам наштрихнувся на ножа.

Із проникаючим ножовим пораненням з ушкодженням товстого кишківника та перитонітом лікарі госпіталізували потерпілого у реанімайне відділення медзакладу. Як повідомляють лікарі, стан хворого стабільно важкий.

Жінка дає покази слідчим. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

 

null
null
Фото ВК поліції в Рівненській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews