29 липня кожен бажаючий може позмагатися за «Кубок Сокола»

19.07.2017 13:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

29 липня в рамках Першого Українського Мисливського форуму відбудуться змагання зі стендової стрільби на «Кубок Сокола». Взяти в них участь зможуть усі бажаючі.

null
Фото МСК "Сокіл"

«Подія такого масштабу як Форум відбувається вперше на Рівненщині, тому бути учасником  в першому змаганні на «Кубок Сокола» - це стати частиною історії», -розповідає керівник рекреаційного відділу МСК «Сокіл» Наталія Рачинська.

Змагання відбуватимуться в чотирьох категоріях – загальна, жінки, юніори та ветерани, таким чином суперники матимуть рівні шанси на перемогу в своїй групі. Охочим позмагатися за першість з компак-спортингу (саме так називається дисципліна) треба буде завчасно зареєструватися в зоні стендової стрільби та сплатити реєстраційний внесок в сумі 200 гривень. Найвправніші та найвлучніші стрільці отримають не тільки моральне задоволення від перемоги, але й цінні подарунки від мегапартнерів Форуму – ТМ Волмас,ТМ Тахо та магазину “Мисливець”.

null
Фото МСК "Сокіл"

До слова, будь-хто зможе випробувати себе на влучність не тільки на змаганнях, але й протягом форуму, який розпочинається о 10 годині. Крім того, відвідати подію буде цікаво не тільки мисливцям, а й широкому загалу. В рамках форуму пройде презентація позашляховиків, пейнтбольного клубу, розважальна програма, єгерські багатоборства, виставка порід мисливських собак та виступ кінно-спортивної школи.

Програма заходів: http://sokil-susk.com.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews