У Рівному оголосили конкурс на найкращий квітковий оазис

20.07.2017 15:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На Рівне останніми роками напала справжня квітникова «напасть». Мальовничі клумби заполонили не лише центральні вулиці, сквери і парки міста, а й двори. Мешканці багатоповерхівок, наче змагаючись одні з одними, взялися власноруч облаштовувати біля своїх будинків вишукані клумби. Відтак донедавна занедбані клаптики землі перетворилися на барвисті оазиси.

Запримітивши прагнення рівнян зробити своє місто красивішим, затишнішим і комфортнішим, відомий у Рівному підприємець і політик, лідер обласного Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Анатолій Сидорук запропонував редакції газети «7 днів» започаткувати на своїх сторінках конкурс дворових квітників і клумб. Адже він і сам, будучи за фахом агрономом, захоплюється садівництвом і квітникарством. Найулюбленішим хобі Анатолія Сидорука є вирощування оригінальних рослин.

Вже не один рік я займаюся селекцією домашніх квітів, як-от бегонія, сульфінія, петунія, – розповідає він. – Зокрема, якщо казати про бегонію, то виростив уже четверте покоління квітів. Вирощую три власноруч виведені сорти магнолії. Росте в моєму садку хороша черешня, на якій прищеплені кілька кісточкових сортів. Є і щеплена на горобині черешня-медівниця, і вишня. Моя невеличка присадибна ділянка цвіте і пахне від ранньої весни до пізньої осені.

Тож редакція «7 днів» пропонує рівнянам, які мають бажання взяти участь у конкурсі «Квітучий двір», повідомити про квіткові досягнення свого двору за телефонами: 45-40-00, 26-65-10 чи 63-33-66. Журналіст газети на ваше запрошення завітає у ваш двір і підготує публікацію про вашу клумбу чи квітник. Конкурс триватиме до 30 вересня. Після його закінчення за результатами голосування читачів 14 жовтня, на Покрову, відбудеться нагородження переможців. Ті, чиї клумби будуть визначені найоригінальнішими, отримають від спонсора конкурсу Анатолія Сидорука подарунки: за І місце – ковану лавочку, за ІІ – ковану підставку для квітів, за ІІІ – саджанці та насіння квітів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews