Поетки з Рівного взяли участь у київських поетичних вакаціях

24.07.2017 16:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Вчора, 23 липня, відомі письменниці з Рівного Ірина Баковецька й Tata Rivna взяли участь у мистецькому проекті «Поетичні вакації: Голоси». Захід, організований літоб’єднанням Sevama.

Про рівненських учасниць поетичних вакацій організатори написали:

«Ірина Баковецька - поетеса, журналістка, краєзнавець, композиторка, виконавець пісень, влучно володіє своїм голосом, і тихо, мрійливо у колискових, і звивається ввись в етнічних мотивах, і пружно емоційно у патріотичних творах. Авторка кількох збірок творів, учасниця історичних реконструкцій, цілеспрямована і метка, ви ніколи не забудете її, вчувши лише раз».

null
Тата Рівна. Фото з мережі Інтернет

«Тата РІВНА - поетеса, письменниця, історик, доктор філософії, серйозно і старанно підбирає героїв поем, висміює їхні вади, жартує і зваблює, запам'ятовується ще із Sevama fest, не залишає байдужим читача, запалює енергійністю, фотографує і кличе до вдосконалення».

null
Ірина Баковецька. Фото ФБ

До мистецького заходу долучилися також Alla MykolaienkoВолодимир ОсипенкоOksana SamaraТетяна Винник, кобзар Eduard Drach і бард Jurij Rudnicki

Організатори, а саме - Іван Кушнір, Оксана Яблонська й Тата Рівна - обіцяють і надалі організовувати різноманітні цікаві заходи культурно-мистецького спрямування. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews