У ДТП на Рівненщині загинув велосипедист

25.07.2017 10:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У селі Тараканів учора, 24 липня, сталася смертельна ДТП за участі мотоцикліста та велосипедиста. Від отриманих травм 88-річний велосипедист загинув на місці. Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Близько 20 години на автодорозі «Київ-Чоп» 40-річний дубнівчанин, керуючи мотоциклом «Kawasaki», рухався зі сторони Дубна в напрямку Львова. У селі Тараканів він допустив наїзд на 88-річного велосипедиста, місцевого жителя. За попередньою інформацією, пенсіонер почав різко змінювати напрямок свого руху з правої сторони на ліву та зіткнуся з мотоциклом.

Отримані мешканцем села Тараканів травми виявилися несумісні з життям. Мотоцикліста доставили до лікарні з забоями та раною ноги.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби поміщені на штрафмайданчик.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews