Сьогодні, 26 липня, завершується реєстрація заяв вступників

26.07.2017 12:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Сьогодні вступники до ВНЗ можуть перевірити в своїх кабінетах статус поданих заяв та коректність відображення у них даних. Віднедавна це можна зробити й у смартфонах та на планшетах за допомогою мобільного додатку ЄДЕБО «Особистий електронний кабінет вступника», повідомляє Прес-служба управління освіти і науки РОДА.

Усі заяви, які надійшли до ВНЗ більше ніж три дні тому, мають бути опрацьовані приймальними комісіями сьогодні до 10-ї години ранку. У кабінетах вступників повинен з’явитися статус «Допущено до конкурсу» або «Відмовлено». Заяви, які надходитимуть упродовж сьогоднішнього дня, будуть відпрацьовані приймальними комісіями до 18 години 27 липня.

Нагадуємо, що 26 липня ті вступники, які не змогли подати електронні заяви, можуть подавати їх у паперовому вигляді – незалежно від наявності зареєстрованого особистого електронного кабінету. Подані паперові заяви будуть опрацьовані приймальними комісіями і внесені в ЄДЕБО.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews