Реформа в дії: «мобільні офіси» їдуть до вас

І побувають навіть у найвіддаленіших куточках Рівненщини

26.07.2017 22:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Так, вже наступного тижня соціальні працівники консультуватимуть людей Зарічненської селищної ради Зарічненського району, Новоукраїнської та Вежицької сільрад відповідно Рівненського й Рокитнівського районів. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Відвідають соцпрацівники й Деражненську ОТГ на Костопільщині.

Другого серпневого тижня «мобільні офіси» побувають у 7 сільрадах Володимирецького, Дубенського, Корецького та Острозького районах.

Найактивніше працюватимуть соціальні працівники у другій половині серпня. Адже фахівці виїжджатимуть у 16 районів області, зокрема прийматимуть людей у Березнівському, Володимирецькому, Гощанському, Демидівському, Дубенському, Дубровицькому, Зарічненському, Здолбунівському, Корецькому, Костопільському, Млинівському, Острозькому, Радивилівському, Рокитнівському, Рівненському й Сарненському районах.

У «мобільних офісах» можна дізнатися про призначення субсидії, соціальних допомог, надання пільг, встановлення статусу багатодітної сім'ї, призначення та перерахунку пенсії, соціальний захист демобілізованих, членів сімей загиблих у АТО й соціальний захист родин внутрішніх переселенців.

Коли саме у тому чи іншому населеному пункті працюватиме «мобільний соціальний офіс», можна дізнатися у сільській раді.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews