Двадцять молодих рятувальників продемонстрували свою готовність діяти в екстремальних умовах

28.07.2017 07:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Лейтенанти нещодавно приступили до виконання службових обов’язків після закінчення ВНЗ системи ДНСН України. На базі 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного показали вміння піднятися на штурмовій драбині на 4-й поверх та по встановленій висувній драбині на 3-й поверх навчальної башти, показали вправність у підйомі по пожежній автодрабині, в саморятуванні з висоти за допомогою мотузки та «куба життя», проходженні психологічної смуги в спецкостюмах з апаратами захисту органів дихання.

null

Лейтенанти продемонстрували і свої фізичні можливості у підтягуванні на перекладені та подоланні стометрівки.

Молодих рятувальників привітав заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір:

«Важливим сьогодні для Вас є усвідомлення того, що ви, як офіцери, повинні самостійно приймати рішення, від яких буде залежати життя багатьох людей. Я впевнений, що Рівненщина в надійних і професійних руках справжніх професіоналів своєї справи».

 

null

 

У свою чергу начальник Головного управління ДСНС області генерал-майор служби цивільного захисту Сергій Крук побажав молодим рятувальникам гордо носити ім’я офіцера Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews