У Рівному на реалізацію "Громадського бюджету" спрямують до 10 000 000 гривень

28.07.2017 11:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Керівники ключових управлінь міськвиконкому та потенційні автори проектів «Громадського бюджету» взяли участь у спільному семінарі, аби обговорити деталі цьогорічного процесу реалізації проектів. Повідомляє прес-служба Рівнеради.

Напередодні громадяни також мали можливість відвідати відповідні тренінги з написання проектних пропозицій та формування кошторису проекту.

Завдяки «Громадському бюджету» жителі Рівного можуть безпосередньо впливати на розвиток свого міста, пропонуючи власний унікальний проект. Подібні програми успішно діють у багатьох країнах світу, зокрема, у США, Франції, Німеччини, Польщі. Віднедавна і в Україні в окремих містах реалізовуються ініціативи активних громадян.
 
Нагадаємо, 1 липня 2017 року cтартував прийом проектів громадського бюджету Рівного і триватиме до 14 серпня. Жителі міста можуть подати свої ідеї у різних категоріях: комунальне господарство, культура, освіта та інші.
 
Загалом на реалізацію проекту планується спрямувати до 10 000 000 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews