На Острожчині в розпалі родинний фестиваль «Світолад»

Відбувається вперше майже п’ять днів па поспіль 26-30 липня у с. Розваж, неподалік хутора Монастирьок, за 5 км від Острога

28.07.2017 12:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Інна Собко

Як зауважив організатор фестивалю Олег Швець, основна мета дійства навчити людину жити в гармонії з собою та здобути навики правильної комунікації зі своєю родиною, соціумом та природою.

Програмою заходів «Я, моя сім’я, мій рід, моя земля» передбачена низка майстер-класів, зорієнтованих на розкриття внутрішнього потенціалу, впевненості в собі, звільнення від негативних думок та наповненням позитивною енергією природи та світла.

null

Під час фестивалю учасники і на конях поїздять, і попаряться в таборовій лазні. Ще на них чекають чайні церемонії у гарній компанії, квантовий фітнес, лікувальні психогенетичні практики.

null

А для дітей передбачена спеціальна програма від дитини до дитини «Дитячі майстер-класи на лузі-бережку!» від Наталки та Насті Майор.

null

Ще можна буде брати участь у водних забавах, катаннях на катамаранах, спробувати оздоровчі масажі, майстер-класи з виготовлення виробів з коренів дерев. З Надією Ковбаско навчитися готувати смачні зелені оздоровчі коктейлі, а також послухати лекцію про лікувальну користь рослин. Ще разом із великою родиною посидіти біля нічної ватри, зустріти світанок та стати учасником інших цікавих та пізнавальних дійств, які проводитимуть талановиті й неординарні майстри.

null

Особливу атмосферу фестивалю створює природа місцевості, де відбуватиметься дійство. Цікаво, що майстер-класи та мистецькі акції відбуватимуться на різних локаціях на двох берегах річки Горинь біля городища часів Київської Русі,  і також неподалік місця, де за князів Острозьких був монастир. Від якого й походить назва населеного пункту – Монастирьок. Усю територію попередньо спільно прибрали та розчистили організатори й волонтери фестивалю.

Зауважимо, що участь у фестивалі платна. Зареєструватися ви можете безпосередньо біля наметового містечка табору.

Детальніше про подію тут  https://www.facebook.com/groups/1318013064927358/?fref=ts


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews