Відсторонений від виконання своїх обов’язків перший заступник голови РОДА Юрій Приварський

Проводить перевірку дисциплінарна комісія з Києва

28.07.2017 21:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Під час спілкування з журналістами голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко оприлюднив причини відсторонення від виконання службових обов’язків свого першого заступника Юрія Приварського,– повідомляє IA ZIK.

За словами очільника області, його першим заступником допущено перевищення своїх повноважень. Як можна судити зі слів Олексія Муляренка, йдеться про кадрові питання.

Перевищив повноваження, судячи з почутого, Юрій Приварський у той час, коли пан Муляренко перебував на лікарняному, а перший заступник виконував його обов’язки.

Як ми вже повідомляли, вчора голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко видав розпорядження про відсторонення від виконання службових обов’язків першого заступника голови Рівненської ОДА Юрія Приварського.

На разі перевірку проводить  дисциплінарна комісія з Києва. Підставою є  лист Державного агентства водних ресурсів України від 24 липня 2017 року – через ймовірне перевищення ним повноважень. Про це повідомляє Радіо Трек.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews