На Поліссі попрощалися з Героєм АТО Федором Пляшком

29.07.2017 08:29   Джерело: piwnich.info
Опубліковано : Людмила Марчук

Полісся вчора прощалося зі справжнім Героєм, патріотом, який загинув у зоні АТО. Федором Пляшком. Домовину з Героєм провезли селами Рівненщини. Щоб віддати останню шану бійцю дорослі і діти ставали вздовж дороги на коліна, кидали квіти та читали «Отче наш». «Вантаж -200» зустріли на кордоні Сарненського і Дубровицького районів та повезли у Дубровицю, де відбулася церемонія прощання, пише Північ-інфо.

null
Фото Любов Климчук

З міста Щастя додому труну 51-річного Героя супроводжували його сини, куми та військові побратими.

«Траурна колона рухається селами Дубровиччини. Багато людей на узбіччях. Вони, як завмерли, вони не вірять цій трагедії і водночас так глибоко у серце стріляє цей надпис «Вантаж -200». Плакали всі: діти, дорослі, старенькі. Під колеса авто кидали квіти, у Кураші зустріли спочилого у Бозі патріота жовто-синіми та червоно-чорними прапорами. Як завжди, найбільше людей вийшли поклонитися Герою у Соломіївці. Орв’яниці, Бересті. Велелюдно було у Дубровиці на Майдані Злагоди»,

– пишуть у соцмережах очевидці.

Після багатьох років служби в прикордонних військах Федір Пляшко вийшов на пенсію та відпочивати не став. Він відомий активіст Майдану та патріот, який добровольцем пішов на фронт, коли почалося АТО. Потім став контрактником, завжди просився у командування в гарячі точки на Сході, рвався на передову, де і загинув. За його незламну патріотичну позицію воїна поважають та шанують на Поліссі.

null
Фото Любов Климчук



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: piwnich.info