Вершник на коні на центральному майдані Дубна з’явиться не скоро

29.07.2017 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Пам’ятник Борцям за волю та незалежність України, на відкриття якого пророкували приїзд Президента чи родини Луценків, не відкриють ні до Дня міста, ні Дня незалежності. Про це повідомляє інформаційний портал міста Дубно, інформуючи про причини, чому анансованого пам’ятника в Дубні не буде.

Постамент, на який витратили майже мільйон бюджетних гривень, що викликало хвилю невдоволення в громаді, так і залишиться до невизначеного часу без вже опоетизованого коня та козака-вершника. Домислів, звичайно ж, з цього приводу багато. Одна із версій місцевого активіста: імениті спонсори не доплатили понад 300 тисяч гривень за лиття, бо не поладнали з місцевою владою. Так це чи не так – достовірно не відомо. Але, однозначно, що пам’ятник незабаром не встановлять.

За офіційною версією, яку озвучила заступниця міського голови Ольга Ляшенко, композицію ще не доробили на заводі (не вилили до кінця коня та вершника), тому відкриття відтермінують на невизначений час.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews