ДТП на посту поліції в Сарнах: все потрощено, але всі живі

30.07.2017 11:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Дорожньо-транспортна пригода трапилася вчора біля 16-ої години в Сарнах на стаціонарному посту 5 поліцейської роти батальйону управління патрульної поліції Рівного.

За інформацією поліцейських, водій автомобіля «Мазда 6» з Рокитнівського району не надав переваги в русі міському рейсовому автобусу «Богдан», який прямував по головній дорозі з кільцевим рухом. Наслідки на фото: пошкоджено автомобілі, знесено постовий будиночок, який упав на патрульне авто. На щастя, обійшлося без жертв, потерпілим, у тому числі й дітям, надають допомогу медики. Про це повідомив на сторінці Фейсбук голова Рівненської облради Микола Драганчук та додав фото з місця пригоди.

null
Фото ФБ Миколи Драганчука

«Водій сказав, що його засліпило сонце, тому він не побачив маршрутку. Брехня, сонце засліпило потилицю? Я була з дитиною у цій маршрутці і прекрасно знаю, де у цю пору знаходиться сонце. Молодець шофер, що зібрався і вирівняв її, не врізався у стовп, що у сантиметрах практично був. Ми там літали б усі, як м' ячики. А у шумахера з "Мазди" у машинці сиділо троє малесеньких дітей, питається - куди поспішав??? На посту було повно міліціі, а він наглюче хотів проскочити, або не знає правил дорожнього руху!» – написала з цього приводу у своєму Фейсбуці одна з тих пасажирок, які їхали в маршрутці.

null
Фото ФБ Миколи Драганчука

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews