Міні-футбол: золото виборола команда обласного управління поліції

30.07.2017 14:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Днями у Млинові відбувся фінальний етап першості ГУНП в Рівненській області з міні-футболу, приуроченої до другої річниці Національної поліції України. У змаганнях взяли участь вісім команд. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото: відділ комунікації поліції

Участь в турнірі брали команди у складі атестованих працівників поліції, курсантів, слухачів, які проходять стажування у підрозділі та пенсіонерів МВС Рівненщини.

У запеклій боротьбі перемогу здобула команда Головного управління Національної поліції в Рівненській області. Срібний кубок вибороли млинівчани.

null
Срібний кубок вибороли млинівчани

null

Команда дубровицьких поліцейських отримала почесну бронзову нагороду.
null

Кубок «Кращий бомбардир» за п’ять забитих голів вручили Сергію Волкову, заступникові начальника ГУНП в Рівненській області, який змагався у складі команди обласного управління поліції.

null

Учасника млинівської збірної Олега Покотила, який своєю грою згуртовував та вів за собою команду, нагородили як кращого гравця.

null
Фото відділу комунікації поліції

Такі заходи стали невід’ємною частиною життя поліцейських, оскільки вони не лише зміцнюють здоров’я, підвищують рівень спортивної майстерності, фізичної загартованості, а й згуртовують, піднімають командний дух та навчають працювати як єдина колектив.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews