Рівненський зоопарк відзначає 35 років

31.07.2017 12:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненський зоопарк святкує 35 років від дня заснування. З цієї нагоди вперше в Рівному відбудеться конференція та семінар на тему «Вигодовування молодняка диких та домашніх тварин в у мовах неволі», а 6 серпня усіх рівнян запрошують святкувати.

Захід проводитимуть  кращі спеціалісти України та гості з Польщі та Чехії. Учасники поділяться спогадами та планами щодо розвитку і майбутнього Рівненського зоопарку. Учасники конференції та семінару: міський голова Володимир Хомко, заступник міського голови Кульчинська Галина Григорівна, начальник управління культури і туризму міськвиконкому Тарас Максименко, директор Української Асоціації зоопарків Дмитро Ткачов, директор Рівненського зоопарку Олег  Павлюк та інші.

6 серпня о 12 годині Рівненський зоопарк запрошує усіх рівнян та гостей міста на спільне святкування!

Крім того, щасливі власники «звіриного» прізвища мають унікальну можливість отримати знижку 50% на вхід на територію зоопарку, а той, хто прийде на свято в костюмі тварини, отримаж безкоштовний вхід.

Також на відвідувачів очікує багато приємних сюрпризів. 

У програмі свята:

-          театралізована вистава «Весела арифметика» від лялькового театру;

-          аніматори на ходулях;

-          шоу мильних бульбашок;

-          унікальне наукове шоу;

-          майстер-клас з гончарства.

Урочисте святкування розпочнеться 6 серпня о 12:00 в зоопарку за адресою:  м. Рівне, вул. Київська, 110.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews