В Рівненській області будують ще два сучасних ЦНАПи

31.07.2017 15:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині триває робота над вдосконаленням роботи двох Центрів надання адміністративних послуг – в Дубно та Вараші. На це піде 9 мільйонів гривень. Повідомляє прес-служба РОДА.

Реконструкція ЦНАПів відбувається в рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади». Вартість усього проекту, в рамках якого передбачена модернізація трьох ЦНАПів – у Рівному, Дубно та Вараші, становить більше 9 мільйонів гривень.

У ЦНАПах будуть надаватися базові адміністративні послуги міграційної служби, зокрема, оформлення документів для видачі закордонного та українського паспорта, у тому числі ID-картки.

Нині в ЦНАПах йдуть будівельно-монтажні роботи, триває закупівля оргтехніки. Завершити реконструкцію планують у вересні-жовтні цього року.

Загалом, як розповів заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко, на Рівненщині у 2016-2017 роках намітилась позитивна динаміка надання для людей адмінпослуг. Тільки за І півріччя 2017 року їх кількість зросла удвічі. Модернізація ЦНАПів ще більш удосконалить ефективність їхньої роботи, зокрема, можливість обслуговувати більшу кількість людей.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews