На Рівненщині жінці за вбивство «світить» до 15 років (Фото)

02.08.2017 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині завершилось досудове розслідування за фактом умисного вбивства, яке сталося дев’ятого травня цьогоріч у Вараші. Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Як встановлено у ході слідства, 33-річна жінка проживала в будинку разом зі своїм цивільним 51-річним чоловіком у селі Дубівка Володимирецького району. Дев’ятого травня співмешканці гостювали у свого знайомого у Вараші.

Усі троє вирішили відзначити зустріч, тож, зі слів свідків, застілля тривало впродовж дня. Завершилося святкування сваркою, під час якої жінка вдарила співмешканця кухонним ножем у шию.

Поранений від допомоги медиків відмовився і запевнив, що з ним усе гаразд. Сам тим часом пішов до кімнати та приліг на диван. Співмешканка час від часу навідувалась до нього. Коли близько 19 години зайшла вкотре, чоловік вже не подавав ознак життя.

За фактом умисного вбивства було відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Зловмисниці був обраний запобіжний захід - тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у провадженні закінчене та направлене до суду з обвинувальним актом. За скоєне жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

null
Фото ГУ РП

 

null
Фото ГУ РП

 

null
Фото ГУ РП

 

null
Фото ГУ РП

 

null
Фото ГУ РП

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews