На День міста Дубно співробітники ДСНС розважали людей і рятували від спеки

02.08.2017 20:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

2 серпня в день святого пророка Іллі місто Дубно відзначило свій День народження. До святкової розважальної програми долучилися стронгмен Василь Вірастюк та співробітники Служби порятунку Рівненщини.  

Рятувальники організували для дітей потужну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Бійці ДСНС продемонстрували виставку найновіших зразків пожежно-рятувальної та спеціальної техніки. Глядачі мали змогу на власні очі побачити потужні автомобілі марки «МАЗ», хіміко-радіометричну лабораторію, медичний автомобіль.

Також рятувальники показали справжній раритет 30-х років минулого століття - пожежний велосипед.

Люди приміряли бойовий одяг, каски та бронежилети, сиділи у спецвтомобілях, а також вчитися застосувати на «практиці» спеціальне обладнання, що використовується в найекстримальніших ситуаціях.

Родзинкою свята для дубнівчан став такий необхідний у спеку прохолодний душ із пожежних стволів. 

Кожен бажаючий міг сфотографуватися на згадку з бійцями ДСНС або на фоні спецтехніки. Зі слів фахівців ГУ ДСНС, свято пройшло цікаво і без надзвичайних подій.

За матеріалами прес-служби ГУ ДСНС України в Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews