Донька благає розшукати маму, яка зникла в лісі на Рівненщині

02.08.2017 21:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Тетяна Беседіна просить не припиняти пошуки матері, яка загубилася в лісі на Рівненщині. Жінка написала про це на своїй сторінці у фейсбуці:

«Люди, земляки, допоможіть будь ласка розшукати мою маму! Беседіна Людмила Андріївна 31 липня поїхала в ліс в Любомирку (Рівненської області) по чорниці і заблукала. Востаннє вона розмовляла із лісничими в районі 23:00 31 липня, потім сіла батарея і вона зникла. Її шукали до 01:00 ночі. 1 серпня її шукали із собаками з 7.00 ранку до 18.00 вечора. А завтра невідомо, чи буде команда "зверху" продовжувати пошук. Але ж ще навіть і двох повних днів не шукали! Може, хтось із моїх друзів і знайомих має якісь важелі в поліції або колись зтикались з такою ситуацією, пишіть в лічку! Пишу номер телефона сестри, яка на зв'язку: 095 553 50 61. Я за межами країни і на зв'язку тільки у фейсбуці».

Нагадаємо, Людмила Беседіна, жителька Рівного, ще 31 липня поїхала за ягодами в ліс, що поблизу села Нова Любомирка Рівненського району, та досі не повернулась. Поліцейські залучили всі сили та засоби на пошуки 68-річної жінки, але чи будуть продовжувати - поки не повідомляють.

Людмила Беседіна була одягнена у білу сорочку, білу кепку, сині спортивні штани, чорні з червоними вставками кросівки та мала при собі рюкзак.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією про зниклу, просять повідомляти за телефонами: (097) 21 92 750 або 102.

 

.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews