Здолбунів відзначатиме 520-річчя

04.08.2017 08:16   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

10 вересня у Здолбунові відзначатимуть ювілей – 520-річчя рідного міста. Вже є з цього приводу розпорядження Здолбунівського міського голови І.Ольшевського. Проте, коли переглянути перелік заходів, запланованих до Дня міста, що наведені у додатку до розпорядження, то видно, що помпезностей з приводу приїзду якихось привілейованих гостей зі столиці чи зарубіжжя не передбачається.

Все буде скромно, по-домашньому. Хоча щодо благоустрою, то про це здолбунівчани подбають ще напередодні Дня Незалежності.

З 8-го по 18 серпня у Здолбунові оголосили декаду благоустрою. Про це повідомляють здолбунівські ЗМІ. Керівництво міста закликає керівників підприємств, організацій та установ всіх форм власності міста, а також мешканців міста привести у належний санітарний стан виробничі території, впорядкувати прилеглі території, провести обрізку кущів та дерев, почистити прибордюрну частину дороги, пофарбувати огорожі та побілити бордюри.
Для тих, хто до заклику не дослухається, передбачена адміністративна відповідальність.

На фото: святкування у Здолбунові Дня молоді


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews