На Рівненщині майже 4300 громадян отримали фінансову допомогу на утеплення

04.08.2017 11:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
З початку року на Рівненщині майже 4300 мешканців області отримали фінансову допомогу. Майже 80 ОСББ взяли позики на утеплення. Про це повідомили в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівненської ОДА.

На компенсацію відсотків за позиками з обласного бюджету спрямували 3 мільйони гривень.

Загалом у Рівненській області людям відсоткові ставки відшкодовують з державного, обласного та місцевих бюджетів. Так, держава відшкодовує 20% за придбання «негазових» котлів, 35% – для утеплення індивідуального житла, 40% - для ОСББ і 70% - для отримувачів субсидій, які входять у склад цих ОСББ.

Відповідно до обласної Програми мешканцям Рівненщини додатково компенсують 15% тіла кредиту. Цьогоріч для цього передбачено 4 мільйони гривень.

Аналогічні програми розроблені майже в усіх районах та містах Рівненщини. 

Загалом з початку дії Державної програми стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів банками видано 9942позик для мешканців Рівненщини та майже 80 ОСББ. Загальна сума кредитів – понад 200 мільйонів гривень.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews