У Рівному в мікрорайоні «Ювілейний» організовують «Сімейне свято»

09.08.2017 15:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

В неділю, 13 серпня, в мікрорайоні «Ювілейний» у парку «Хімік» (територія біля мотузкового парку розваг «Тарзан») відбудеться сімейне свято. Заплановані виступи композитора, продюсера та співака Сашка Невже, фіналіста вокального шоу «Голос країни» Миколи Бобрика, фіналістки «Х-фактора» та фестивалю-конкурсу «Ми талановиті» Аліни Ляшук, а також переможців фестивалю-конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія». Про це повідомляє сайт міського голови Володимира Хомка.

В програмі свята виступи аніматорів та розваги на батуті, караоке, дитячий аквагрим, конкурси та розіграші подарунків.

До того ж, заплановані спортивні змагання та сімейні естафети, котрі організовуватимуть працівники Рівненського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Всі розваги – безкоштовні.

Свято відбуватиметься у рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій», за сприяння Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради. Початок о 14 годині. 

Програма свята 

14:00-16:00 − Початок свята. Розваги на батуті, ігри та конкурси від аніматорів, дитячий аквагрим;

14:30 – 16:30 – Виступ фіналістів та переможців фестивалю-конкурсу «Ми талановиті. Мегаподія»

15:30-16:30 – естафетні конкурси та спортивні змагання від Рівненського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”;

16:30–17:00 – Виступ фіналістки “Х-фактора” та “Ми талановиті” Аліни Ляшук.

17:00-18:00 – святкове караоке та виступ велотріаліста;

18:00 – 19:00 - виступи відомих співаків: композитора, продюсера та співака Сашка Невже, а також фіналіста шоу “Голос країни” Миколи Бобрика.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews