На День Незалежності Рівне може лишитися без гарячої води

10.08.2017 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

 

Чи з'явиться у Рівному гаряча вода на День Незалежності та коли відновлять централізоване гаряче водопостачання - міський голова остаточної відповіді не озвучив.

Наболіле питання про гарячу воду попередньо мали вирішити на нараді, яка відбулася сьомого серпня. Однак, чіткої відповіді від керманича міста почути поки-що не вдалося. Між тим, голова Рівного Володимир Хомко заявив:

«Не хочу буди голослівним, не хочу давати пустих обіцянок. Як тільки ми вирішимо це питання, усіх повідомимо. Проблема тут в лімітах газу. Поки ще не знаємо, чи пустимо гарячу воду на День Незалежності».

Натомість, заступник начальника «Рівнетеплоенерго» Андрій Грухаль запевнив, що питання стосовно гарячої води відповідальні особи тримають на контролі:

«Як тільки в місті підготуємо і перевіримо всі котельні на стан готовності до централізованого постачання гарячої води - її пустять. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб це сталося якнайшвидше. Частина котелень уже відремонтована, частина все ще у процесі реконструкції, як на Соборній 225К, неподалік військового містечка. Згідно з інвестиційним планом, ми проводимо там заміну систем водоочищення, перевід парових котлів у водогрійний режим та інше. За літо капітальний ремонт провели на ділянках магістральних теплопроводів на вулицях Остафова, Гагаріна та Замковій. Проте, попереду ще багато ремонтних робіт».

Тим часом, Андрій Грухаль сподівається, що погодні умови дозволять завершити усі ремонтні роботи вчасно.

За матеріалами http://rivnepost.rv.ua  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews