Матір, що викинула немовля у вигрібну яму, вже про вчинок шкодує

10.08.2017 14:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Наше видання днями повідомляло про безпрецедентний випадок, коли 23-річна матір, мешканка Володимиреччини, щойно народивши, вкинула здорову доношену дитину у вигрібну яму шкільного туалету. І тільки щасливий випадок, що крик немовляти почули діти, які на шкільному подвір’ї грали у футбол, дало новонародженому хлопчику шанс на порятунок.

Сьогодні Північ-інфо повідомляє, що жінка отямилася та рішення своє щодо дитини змінила з гніву на милість: вже просить віддати їй дитину. Свій вчинок обґрунтовує банальною причиною, що буцімто її чоловік не визнавав цієї дитини. Тому вона, мовляв, і скинула дитя у стічну яму. Діяла, як злочинець, що розраховує свої дії, думає, як приховати злочин: докази пологів – у смітник, одяг вдома випрала.

Новонароджений малюк, якого дивом було врятовано, за інформацією народився вагою 2,8 кілограми, проте дитя доношене, без патології. Нині його життю й здоров’ю нічого не загрожує. Малюк перебуває під наглядом у районному пологовому будинку, де, до речі, надають медичну допомогу після пологів і його горе-мамі.

Дії молодої мами кваліфікують, як замах на умисне вбивство своєї новонародженої дитини. Слідчі просять її посадити під домашній арешт.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews