На Дубровиччині двоє жінок викрали у пенсіонерки понад 17 тисяч гривень

12.08.2017 17:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

11 серпня близько 11 години до пенсіонерки за милостинею завітали дві невідомі жінки.  Поки господиня пригощала одну гостю водою, інша викрала всі заощадження.

Дві жінки запевняли 84-річну жительку села Вербівка, що через пожежу вони позбулися усього, що нажили. Господиня одразу погодилася допомогти і повела гостей, які під’їхали до подвір’я на автомобілі, у будинок. Пенсіонерка пішла до своєї кімнати та дістала із схованки стогривневу купюру. Після цього одна з жінок попросила води. І поки, господиня повела її в кухню, інша викрала зі схованки усі заощадження жінки-пенсіонерки - 8 тисяч гривень та 350 доларів США.

Коли ж гості покинули оселю, пенсіонерка виявила зникнення грошей і одразу повідомила до поліції.

У поліції за фактом крадіжки розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці рекомендують одиноким громадянам та особам похилого віку не вступати в розмову з підозрілими особами та не впускати їх до своєї оселі чи господарства.

Усі, хто володіє будь-якою інформацією щодо вчиненого злочину або щодо білої «ВАЗівки», повідомляйте до поліції за номером 102.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews