На Рівненщину з Луганщини приїхав працювати суддя

13.08.2017 01:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

7 серпня Порошенко підписав указ, яким призначив суддів у місцевих судах. Зокрема, на Рівненщині було тимчасово призначано двох суддів у Радивилівському та Острозькому районних судах.

У Радивилівський районний суд строком на шість місяців перевели суддю Мельника Дмитра. До Острозького районного суду направлено Миколу Панчука, який до цього виконував свою роботу на Луганщині.

Микола Панчук - молодий фахівець, він лише в минулому році став суддею, проте вже встиг попрацювати на Луганщині. Відтепер суддя на півроку переїхав на Рівненщину у відрядження в Острозький районний суд.

Сайт громадської журналістики опублікував матеріал, в якому можна дізнатися про біографію тимчасового судді на Рівненщині та його задекларовані статки.

Народився Микола Панчук 21.12.1985 р. в м. Дубно Рівненської області. Одружений, виховує двох дітей. У 2003 р. закінчив  ЗОШ м. Дубно Рівненської області. З 2004 до 2009 навчався у Національному університеті «Острозька академія».

З 2008 до 2010 року працював на посадах юрисконсульта і начальника відділу кадрів Острозької центральної районної лікарні Рівненської області.

З 2010 до 2013 року обіймав посаду помічника судді Острозького районного суду Рівненської області. В період з 2014 до 2016 року працював на посадах головного спеціаліста відділення забезпечення та провідного  спеціаліста командування  в Острозькому районному військовому комісаріаті Рівненської області.

29.09.2016 року призначений Указом Президента України на посаду судді Кремінського районного суду Луганської області.

У декларації за 2016 рік Микола Панчук вказав два джерела доходу, від яких отримував зарплату: Рівненський обласний військовий комісаріат – 45 тисяч 348 гривень, та Територіальне управління державної судової адміністрації України в Луганській області – 37 тисяч 25 грн. Ще одним джерелом доходу декларанта була організація UNIQA TU SA, яка перерахувала судді 20 тисяч 511 гривень як відшкодування за моральну шкоду по смерті.

Дружина декларанта Панчук Ірина в минулому році отримала зарплату в Острозькій академії у розмірі 28 тис. 554 грн., та допомогу при народженні дитини 12 тисяч 40 гривень.

Серед нерухомості у декларації судді зазначена квартира в Острозі площею 61,4 квадратних метри, яка знаходиться у спільній власності дружини декларанта та ще трьох осіб.

Панчук Ірина має кооперативні права та є бенефіціарним власником двох компаній, «Теплогенеруюча компанія «Флагман», яка зареєстрована у Хмельницькій області, та ТОВ «Ескарда». На початку року ТОВ «Флагман» виграла тендер сумою 148 тисяч 876 гривень на послуги з теплопостачання для 12 шкіл та управіння освіти, молоді та спорту Красилівської РДА.

За матеріалами kolona.net


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews