Рівненський «Верес» вперше поступився луганській «Зорі»

13.08.2017 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Львові рівненський «Верес» в упертій боротьбі поступився луганській «Зорі». Долю протистояння двох команд вирішив один гол.

Перший гострий момент у матчі вже на перших хвилинах створили рівняни. Олексій Шевченко витягнув практично «мертвий» удар головою від Сергія Борзенка у нижній кут воріт. Та й загалом, саме господарі більше та агресивніше володіли м’ячем на чужій половині поля.

Згодом прострільна передача Євгена Пасіча з правого флангу ледь не перетворилася на точний удар у дальній кут воріт. М’яч та стійка розминулися усього кількома сантиметрами. Ще один шанс відкрити рахунок у матчі Євген Пасіч мав наприкінці тайму. Валерій Федорчук вивів крайнього хавбека на доволі зручну ударну позицію – Євген пробив вище воріт.

Після перерви активніше заграла вже «Зоря». Небезпечно з-під Сергія Сімініна пробивав Владислав Калітвінцев – рикошет і кутовий. Ще один шанс гості мали після подачі від прапорця. «Верес» врятував Володимир Адамюк, розрядивши ситуацію. Господарі відповіли непоганим моментом імені Кобіна-Гриня. 

У момент, коли «Верес» міг дотиснути луганчан, забила «Зоря». Володимир Адамюк програв боротьбу опоненту на фланзі. А простріл після кількох рикошетів замкнув ніким не прикритий Владислав Калітвінцев – 0:1.

 

Неспішний футбол призвів до того, що все у матчі вирішив єдиний гол на 76 хв.

Час, що залишився до кінця гри, господарі намагалися хоча б зрівняти рахунок. Однак удар Михайла Сергійчука витягнув Олексій Шевченко, а на завершальний удар ні у кого не виявилося сил та можливості.

Відтак «Зоря» здобуває свою першу перемогу у сезоні, натомість «Верес» вперше програє в УПЛ. Після цього матчу «Верес» залишився на 5 сходинці турнірної таблиці, «Зоря» піднялась на 8 місце.

Наступна гра «Вереса» відбудеться 17 серпня із «Чорноморцем» на виїзді.

За матеріалами veres.club


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews