На Поліссі в один суботній день втопилося троє молодих чоловіків

13.08.2017 22:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Медики констатували три загибелі одного дня. Це сталося у вчорашню суботу 12 серпня з різницею у декілька годин. Спочатку з канави біля жителя Милячі Дубровицького району дістали тіло 22-річного жителя села Лугове цього ж району. Пізніше у ставку біля села Довговоля Володимирецького району знайшли мертвим 34-річного місцевого жителя. У цьому ж районі був знайдений ще один потопельник. 42-річного селянина виловили з озера поблизу села Балаховичі. Про це повідомляє Північ-інфо.

Рятувальники нагадують, що найпершою причиною загибелі на водоймах, особливо у спеку є алкоголь. Інша причина смертей на воді – купання у заборонених місцях річок Горинь та Случ. Річки –непередбачувані водойми, у яких найнебезпечнішою є течія та водовороди, які можуть закрутити навіть професійного плавця. Важливо пам’ятати, що небезпека може підстерігати й у кар’єрах, де люди також полюбляють купатися. При сукупності великої температури на вулиці та льодяній воді людину хапає «корч».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews