"Золотіївські ряди" об’єднали пасічників, травників і козаків

14.08.2017 23:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Місто Рівне обростає своїми цікавими традиціями й набуває свого неповторного обличчя. Не так давно тішилися рівняни ретро-святом на Поштовій, молодь влаштовує співанки та різні цікаві забави на Лебединці, на День Незалежності збираються в Рівному ковалі. А цієї неділі вже вдруге рівняни мали нагоду не тільки найдобірнішого меду скуштувати, а ще й сповна відчути себе українцями.

null
Організатор свята депутат Рівне-ради Любов Романюк (справа). Фото ФБ

Бо серед пасічників, травознаїв, козаків, які тут разом зібралися в одному місці, гордо проходжувалися по червоній доріжці у вишиванках цілими родинами. На рівнян чекали концертні номери, різноманітні забави, який організовував козацький табір, конкурси, майстер-класи та лотерея з призами. 

null
Як удома. Фото з ФБ
null
Малий козачок. Фото ФБ

Свято меду і трави вже другий рік поспіль проходить у рівненському мікрорайоні "Золотіїв"у знак 506-ої річниці цього древнього поселення. Організатори свята - депутат Рівнеради Любов Романюк та Управління культури й туризму м. Рівне. Сьогодні у районі Золотіїв знову пройшло свято меду і трави - "Золотіївські ряди".

null
Фото ФБ

Відвідувачі свята залишилися задоволені. Зокрема ті, хто його відвідував, діляться враженнями та світлинами у ФБ.

null
Майстриня Зоя Романова. Фото ФБ
null
Фото ФБ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews