У Рівному під час крадіжки з магазину затримали зловмисника (Фото, відео)

15.08.2017 14:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

15 серпня вночі працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції затримали на «гарячому» 43-річного рівнянина, який вдруге  проник у магазин на вулиці Дубенська. Раніше судимий чоловік вже перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Невідома особа проникла у приміщення магазину на вулиці Дубенська у Рівному. Зловмисник заволодів сімома велосипедами, чотирма титановими дисками та колесом. 

Поліцейські карного розшуку у результаті проведених розшукових заходів отримали оперативну інформацію, що зловмисник знову має намір скоїти крадіжку з цього ж торгового закладу.

Близько третьої ночі злодій шляхом віджиму вхідних дверей проник у приміщення магазину, звідки виніс три титанові диски. Та, коли повернувся у магазин за черговим товаром, його з велосипедом у руках затримали оперативники. 

Під час поверхневого огляду зловмисника у кишені куртки поліцейські виявили та вилучили три пакетики з речовиною, ззовні схожою на метамфетамін. 

«За фактами скоєння крадіжок слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівненського відділу поліції Іван Крайняй. — Неодноразово судимого за крадіжки та наркозлочини зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання». 

За скоєння чергових злочинів чоловікові загрожує новий строк терміном у шість років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews