У Рівному відбудеться суд над підозрюваною у вбивстві перукаря (Фото)

15.08.2017 17:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

15 серпня слідчі Головного управління Національної поліції в Рівненській області скерували до суду кримінальне провадження по обвинуваченню 24-річної рівнянки, яка скоїла умисне вбивство свого чоловіка.

Нагадаємо, восьмого лютого у Рівному жінка завдала численні смертельні ножові поранення чоловікові. Заховавши тіло у кладовці, зателефонувала матері, аби та погледіла двох внуків, бо їй терміново потрібно на відпочинок. Після скоєного злочину того ж дня опівночі покинула територію України та з аеропорту Бориспіль вилетіла до Єгипту.

Поліцейські у рамках діючого Кримінального процесуального кодексу України повідомили рівнянці про підозру та оголосили у міжнародний розшук. Підозрювану затримали компетентні органи Арабської Республіки Єгипет при оформленні деяких особистих документів.

Уночі 25 травня в аеропорт Бориспіль із Єгипту екстрадували жінку. І вже наступного дня Рівненський міський суд розглянув клопотання слідчої та обрав міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Слідчі скерували кримінальне провадження до суду з обвинувальним актом за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

Зараз підозвювана утримується в СІЗО міста Рівне, її подальшу долю вирішуватиме суд. Згідно із санкцією статті жінці загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ НП

 

null
Фото ГУ НП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews