Для змагань зі спідвею у Рівному придбають надувні борти

15.08.2017 23:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На День Незалежності до Рівного повертається великий спідвей. Нині до змагань активно готуються спортсмени та організатори, зокрема, планують придбати надувні борти.

Начальник управління у справах смі’ї, молоді та спорту Рівнеради Сергій Шевчук запевнив, що придбання бортів для проведення перегонів актуальне як ніколи.

Саме тому на одному з найближчих засідань міської ради розглянуть питання про виділення необхідних коштів для купівлі спортивного обладнання. Між тим, голова Клубу вболівальників Рівненського спідвею Сергій Головня зауважив, що такі борти необхідні не тільки під час змагань, але і на тренуваннях:

«Найголовніше у спідвеї - це безпека, адже будь-яке падіння просто на доріжку - це травма, а якщо їхати на великій швидкості, то тим паче. Можна і руки, і ноги зламати, і взагалі з життям розпрощатися», - аргументував Сергій Головня. 

Нагадаємо, 24 серпня Рівне прийматиме не тільки українських спортсменів, але й відомих гонщиків з-за кордону. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews