На Рівненщині вперше прийматимуть Повноважного Посла Індії

16.08.2017 07:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

18-20 серпня на Рівненщині вперше пройдуть Дні Індійської культури. Гостем свята стане Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні Манодж Кумар Бхарті.

В п’ятницю о 15.00 дипломат прочитає лекцію для професорсько-викладацького складу Рівненського державного гуманітарного університету, що на вул. С.Бандери, 12. Після цього о 18.30 в Кінопалаці «Україна» Манодж Кумар Бхарті привітає поціновувачів індійського мистецтва. Потому усі охочі зможуть безкоштовно переглянути фільм «Рок-стар».

В суботу, 19 серпня, о 13.50 відбудеться денний показ індійського фільму «26 грабіжників». О 17.30 в МПК «Текстильник» експонуватиметься виставка мистецтва Індії «Ранголі». Пізніше, о 18.00 на сцені міського палацу культури покажуть концерт індійського танцю. Хто матиме бажання переглянути кіно - тих чекатимуть в Кінопалаці о 20.30 на фільм «Загадка».

20 серпня о 9.30 у центрі парку «Лебединка» для рівненських йогів планують провести ранкову сесію Йоги із розіграшем лотереї від Посольства Індії та подарунками. Бажаючих долучитися просять брати з собою карімати. Ввечері о 20 годині відбудеться показ фільму «Поки я живий».

Організатори сподіваються, що три дні індійської культури запам'ятаються рівнянам надовго.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews