Очільники Рівненщини привітали з досягненнями видатних спортсменів області

16.08.2017 15:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Спортсменам вручили сертифікати на грошову винагороду. Вітали спортсменів голова РОДА Олексій Муляренко, його заступник Світлана Богатирчук-Кривко та голова облради Микола Драганчук. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
Фото прес-служба РОДА

«Щира подяка вам, шановні спортсмени та тренери, за самовіддану та нелегку працю. Своїми виступами ви піднімаєте престиж України у світовому співтоваристві. Хочу запевнити вас, що керівництво області і надалі надаватиме усіляку підтримку кращим спортсменам та тренерам», – звернувся до присутніх Олексій Муляренко.

Фінансову підтримку від влади області отримали дзюдоїсти Катерина Шепелюк та Сергій Фролов – за перемоги у XXIII літніх Дефлімпійських іграх. За три призових місця Катерина одержала нагороди у розмірі від 20 до 30 прожиткових мінімумів (13 472 - 50 520 грн.). Сергію вручили сертифікат на понад 50 тисяч гривень.

null
Фото прес-служба РОДА

Юлія Галінська, Давид Хорава й Олександр Косінов за золоті медалі чемпіонату Європи з дзюдо отримали по 15 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (25 260 грн). Крім того їх відзначили за срібні та бронзову нагороди – від 5 до 10 прожиткових мінімумів.

Людмила Логацька, Олександр Шаблій, Олександр Помінов за ІІ місце мають по 10 прожиткових мінімумів (16 840 грн.).

За ІІІ місце на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед молоді одержала сертифікат Катерина Климюк – в розмірі 2 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (3 368 грн.)

Крім того, грошову винагороду отримали й тренери спортсменів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews