На Рівненщині за умисне вбивство дали 9 років

Засудили чоловіка, що вбив свого знайомого. Вини – не визнає, вирок оскаржує

16.08.2017 19:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вирок суду над 43-річним острожанином, раніше неодноразово судимим за умисні злочини, – позбавлення волі на дев’ять років. Злочин – умисне вбивство – чоловік скоїв під час перебування на так званому іспитовому строці.

Суд встановив, що обвинувачений разом із своїм знайомим в ніч з 2-го на 3-тє квітня 2016 року в м. Острог спільно випивали. А коли випили, то між ними виникла сварка, яка переросла у бійку, під час якої обвинувачений наніс своєму товаришу не менше 19-ти ударів кулаками рук та ногами. Від крововтрати, внутрішньої кровотечі той помер.

Проте ні під час досудового розслідування, ні під час судового слідства чоловік в скоєному злочині своєї вини не визнав, не розкаявся. Натомість намагався уникнути відповідальності за скоєне. Проте всі вигадані версії були в суді спростовані. Нацьому обвинувачуваний не зупинився: не погодившись із вироком суду першої інстанції, обвинувачений подав апеляційну скаргу. Проте апеляційний суд Рівненської області від 26.07.2017, з урахуванням позиції прокуратури, залишив вирок суду першої інстанції без змін. Про це повідомив телеканал Рівне 1, посилаючись на Острозький відділ Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області.




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews