На Рівненщині радник міністра юстиції рятуватиме аграріїв

16.08.2017 21:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

17 серпня до Рівного з робочим візитом завітає радник Міністра юстиції України, народний депутат, член комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя Андрій Помазанов.

Під час візиту Помазанов візьме участь у засіданні оперативного штабу захисту аграріїв від рейдерів, який відбудеться під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Тимошенка в РОДА о 15.00 год.

Нагадаємо, питання створення штабів захисту аграріїв по всій Україні виникло насамперед через гостру ситуацію із спробами рейдерського захоплення земель аграріїв або зібраного урожаю. На засіданні штабу, зокрема, за участі конфліктуючих сторін, розглядатимуть також спробу рейдерського захоплення землі в Рівненській області.

О 15:30 год відбудеться спільний прес-брифінг радника Міністра юстиції Андрія Помазанова з начальником Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванною Смачило та заступником голови Рівненської ОДА Ігорем Тимошенко. Під час прес-брифінгу можна буде дізнатися про діяльність оперативного штабу в області, початок роботи мобільних точок доступу до безоплатної правової допомоги, а також про перші результати акції зі стягненню заборгованості по аліментах.

Крім того, під час перебування на Рівненщині Андрій Помазанов зустрінеться з громадянами в рамках роботи мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги в смт. Мізоч Здолбунівського району.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews