Для пасажирів потягу Київ-Рівне забезпечили пересадку

17.08.2017 08:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

16 серпня пасажирам регіонального поїзда №848 Київ-Рівне був наданий для пересадки інший рухомий склад – приміський електропоїзд у складі 8 вагонів.

Для компенсації різниці вартості проїзду між першим та другим класами у квитках пасажирам роблять відмітки, з якими вони можуть звернутися до залізничних кас. Резервний поїзд вирушив у рейс о 8:50.

Регіональна філія «Південно-Західна залізниця» просить вибачення у пасажирів за спричинені незручності, пов’язані з технічним станом рухомого складу. Пасажири відправилися в рейс на годину пізніше, ніж за розкладом мав би вирушити регіональний поїзд.

У добу 15-16 серпня  під час проведення техобслуговування  електропоїзду № 006 (8 вагонів) в мотор-вагонному депо Фастів комплексна бригада слюсарів виявила несправності редукторних вузлів двох моторних вагонів. Оскільки виявлені несправності впливають на безпеку руху та несуть загрозу життю і здоров’ю пасажирів, було прийняте рішення відчепити ці вагони із складу електропоїзда. Тому на маршрут регіональний поїзд вирушив у шестивагонній комплектації.

Оскільки квитки були продані заздалегідь, то для забезпечення усіх пасажирів місцями для сидіння після виходу регіонального поїзда на маршрут на заміну йому задіяли резервний. 

За матеріалами передає прес-служби Укрзалізниці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews