У Сарнах вибух пошкодив два приватні будинки (Фото)

17.08.2017 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

17 серпня вночі в місті Сарни на вулиці Старицького пролунав вибух. Повідомлення про це надійшло до поліції о 02:30 год.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у дворі між двома приватними будинками в результаті вибуху невідомого предмета уламками пошкоджені частково стіни, металопластикове вікно в оселі 59-річного сарненчанина та ще два — у 65-річної жительки райцентру. Ніхто з мешканців не постраждав. Обоє власників будинків — пенсіонери.

За попередньою інформацією працівників вибухотехнічного відділу ГУНП в Рівненській області, на подвір’ї вибухнула граната «РГД-5». Вилучені з місця події уламки та металевий важільнаправлені на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.

За матеріалами ГУ НП в Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews