Чи якісну дорогу будують – інспектував сам голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко

Йдеться про будівництво траси Городище-Рівне-Старокостянтинів у напрямку від Рівного до Острога

17.08.2017 23:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Під час реконструкції автошляху тут діє й лабораторія, яка контролює якість дорожнього покриття. Її працівники відбирають керни та встановлюють їх відповідність нормам. Про це пише Рівненська ОДА.

null
Фото прес-служба РОДА

«Цього року держава виділяє колосальні кошти для ремонту та реконструкції автошляхів областей. Лише на Рівненщині ми плануємо витратити понад півмільярда гривень на наші дороги. Але треба не лише вчасно освоїти ці кошти. Не менш, а може і більш важливим є якість проведених ремонтів. Адже лише вчора я проїжджав однією з ділянок дороги, де тривав ремонт, і побачив недоліки», – розповів керівник області.

null
Фото прес-служба РОДА

Голова ОДА Олексій Муляренко уповноважив контролювати якість ремонту шляхів керівника Служби автомобільних доріг. І у разі виявлення недоліків особисто інформувати керівника області та оперативно реагувати на такі речі.

Наразі дорожники проводять ремонт на двох ділянках у напрямку від Рівного до Острога загальною протяжністю 10 кілометрів.

null
Фото прес-служба РОДА

«Вартість реконструкції цієї ділянки складає близько 70 мільйонів. Це державні кошти. Співфінансування з району – понад 2 мільйони. Також планується виділення коштів з обласного бюджету уже на найближчій сесії облради», – розповів Олексій Муляренко.

null
Фото прес-служба РОДА

За ці гроші буде замінений верхній шар покриття, встановлені водопровідні лотки, бар’єрні металеві огородження та дорожні знаки. На окремих ділянках проведуть капітальний ремонт.

null
Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews