Прасуйте вишиванки та прапори – скоро День прапора

З нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України на Рівненщині відбудуться урочистості

18.08.2017 09:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

23 серпня, до Дня Прапора, у Рівному відбудеться церемонія підняття синьо-жовтого стягу. У заході візьмуть участь керівники області та міста, військові, учасники АТО,державні службовці, представники відомств, громадських організацій, молодь. Про це повідомляє Рівненська ОДА.  

Церемонія розпочнеться о 9 годині на Майдані Незалежності.

Того ж дня, о 12 годині, у Рівненському облмуздрамтеатрі відбудуться урочистості до 26-ї річниці Незалежності Україні, де  відзначать мешканців Рівненщини – за вагомі здобутки, значний особистий внесок у розбудову незалежності. Початок заходу - о 12-ій.

У День незалежності, 24 серпня, покладанням квітів вшанують загиблих за Україну – о 10.30 годині на «Алеї Героїв» кладовища «Нове»; об 11.10 – біля пам’ятника «Загиблим за Україну».

А об 11.30 на Майдані Незалежності відбудеться спільний молебень за Україну «Боже, Великий, нам Україну храни».

Протягом дня на головному Майдані області відбуватимуться урочисті заходи – плац-концерт духового оркестру ОК «Захід», мистецькі акції, дитяче гранд-шоу, фестиваль освітянських хорів та концерт.

О 17-й годині на рівненському «Мототреці» розпочнеться міжнародний спідвейний турнір, в якому за Кубок Незалежності України змагатимуться гонщики шести країн Європи. 

Також у ці дні, з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, у Рівному, районах і містах області відбудуться патріотичні, мистецькі акції та спортивні змагання. У храмах пройдуть молебні за Україну.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews