На Рівненщині за газ платять, лічильники ставлять

Підстав збільшувати ціну на газ нема

18.08.2017 10:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Рівняни вчасно розраховуються за газ. Рівненщина в числі кращих областей, що мають позитивну динаміку з розрахунку за спожитий газ. Повністю розрахувалися за блакитне паливо й тепло теплопостачальні підприємства та населення регіону.

Під час всеукраїнської селекторної наради щодо підготовки до опалювального сезону 2017/2018 року під керівництвом Глави Уряду Володимира Гройсмана, яка проходила по відеозв’язку, про це повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

null
Селекторна нарада по відеозв'язку. Фото прес-служба

Водночас Геннадій Зубко відзначив Рівненщину як область, у якій найбільша кількість будинків оснащена приладами обліку теплової енергії.

 «Жодних підстав говорити про збільшення ціни на газ для населення немає. Ціни за рішенням Уряду збільшуватися не будуть», – сказав Володимир Гройсман.

null
Фото прес-служба РОДА

Олексій Муляренко також відзначив, що підготовка до опалювального сезону в області триває. Наразі рівень виконаних підготовчих робіт у тепловому господарстві складає 81%, у житловому фонді – 72%, дорожньому – 80 %.

«Особлива увага приділяється соціальним закладам – дитячим садочкам, школам і лікарням. Нині до опалювального сезону вони готові на 85 %. Проте до 1 вересня підготовчі роботи завершаться», - зазначив керівник області.

null
Фото прес-служба РОДА

«Підготовка до опалювального сезону – надважлива, і тут багато залежить від роботи місцевої влади. Ключова вимога – підготуватися вчасно, аби люди відчували в оселях затишок, тепло й безперебійне постачання послуг. Маємо також забезпечити роботу всіх видів транспорту та утримання мережі доріг», – сказав Глава Уряду.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews