На Рівненщині надають безкоштовні юридичні консультації по селах

18.08.2017 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На Рівненщині почали працювати мобільні точки доступу до системи безоплатної правової допомоги. Фахівці Рівненської юстиції та Бюро безоплатної правової допомоги консультують людей у віддалених селах області.

- Не всі люди мають час і можливість приїхати до обласного центру, щоб отримати фахову консультацію чи допомогу у вирішенні своїх проблем. Тому ми самі виїжджаємо у райони і консультуємо людей з різних питань. Наприклад, як діяти у ситуаціях, коли рейдери захоплюють землю або урожай, допомагатимемо правильно написати скаргу на дії реєстраторів, якщо вони вчиняють неправомірні дії з нерухомим майном, чи оформити потрібні документи, або вирішити питання по виконавчих провадженнях, - зауважує начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Іванна Смачило.

Такі «мобільні групи» вже виїжджали у села Гощанського, Володимирецького, Здолбунівського, Рівненського, Млинівського районів. Наступного тижня мобільні точки доступу до безоплатної правової допомоги працюватимуть у Гощі, Острозі, Сарненському, Дубровицькому, Корецькому, Здолбунівському районах.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews