Олексій Муляренко підтримав акцію «Візьми. Принеси. Почитай. Передай»

18.08.2017 23:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Всеукраїнську акцію «Візьми. Принеси. Почитай. Передай» започаткували в нових сервісних центрах МВС для клієнтів, що очікують на послугу з реєстрації чи перереєстрації авто. Буккросинг підтримав Олексій Муляренко.

Голова Рівненської облдержадміністрації долучився до ініціативи та передав в.о. начальника регіонального сервісного центру МВС в області Валерію Бельцю стенд з брошурами, буклетами та розмальовками «Рівненщина туристична».

«Ми шукаємо нові шляхи для популяризації туризму на Рівненщині. Ця акція сприятиме поширенню інформації про туристичні об’єкти області. Адже автомобілісти також є активними туристами. Брошури та буклети «Рівненщина туристична» стануть в нагоді тим, хто планує мандрувати нашим регіоном», - зазначив Олексій Муляренко.

Наразі стенд уже встановлено у новому сервісному центрі МВС, що знаходиться на вулиці Макарова у Рівному.

Нагадаємо, сервісні центри МВС, що прийшли на заміну застарілим МРЕВ, запускають буккросинг у центрах обслуговування громадян «Візьми. Принеси. Почитай. Передай». Це традиція залишати книжки на спеціально обладнаних полицях в людних місцях, аби бажаючі мали можливість їх прочитати чи навіть взяти з собою, взамін можна залишити свою улюблену книгу.

В Україні функціонує вже 18 оновлених сервісних центрів МВС. До кінця року планують відкрити 50, і кожний - з буккросинг-поличкою. Сервісні центри закликають громадян та інші видавництва долучитися до всеукраїнського обміну книжками: як саме це зробити, можна дізнатися на сайті hsc.gov.ua або за телефоном 044-290-19-88.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews