У Здолбунові зловмисника знайшли завдяки камері відеонагляду

19.08.2017 14:38   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Нещодавно у Здолбунові сталася прикра пригода: житель одного з сіл Здолбунівського району, керуючи автомобілем  «Ford Mondeo», та рухаючись зі сторони вул. Шевченка в напрямку вул. Шкільної о другій годині 43 хв. ночі наїхав на дорожній знак та з місця пригоди втік. Мабуть, горе-воді не міг навіть припустити, що в місті працюють відеокамери.

Тож за інформацією начальника Здолбунівського відділення поліції С.І. Криси, саме відеокамери і дали можливість швидко розшукати порушника. Про це повідомляє місцеве джерело http://zdolbuniv.com

За вчинення шкоди працівниками дорожнього нагляду сектору превенції Здолбунівського відділення поліції щодо цього громадянина було складено адміністративний протокол по ч.1 ст.139 КУпАП, який скеровано для прийняття рішення до Здолбунівського районного суду Рівненської області.

Як повідомляє http://zdolbunivcity.net – система відеонагляду працює у Здолбунові вже декілька місяців у тестовому режимі, але завдяки відеокамерам, які розміщені в різних куточках міста та працюють в режимі online, вона допомагає працівникам поліції розкривати правопорушення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews