Нетверезий водій збив жінку та дві корови (Фото)

20.08.2017 23:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Дубнівщині водій напідпитку скоїв одразу дві ДТП. Так, 18 серпня у селі Малі Сади захмелілий водій «ВАЗ 2104» спершу збив пішохода, а після цього здійснив наїзд на велику рогату худобу.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 36-річний водій «ВАЗ-2104», житель міста Дубно, у селі Малі Сади здійснив наїзд на 28-річну місцеву жительку, котра йшла узбіччям. Очевидці події засвідчили, що водій, не зупиняючись, утік. 

Вже за 300 метрів від наїзду на жінку водій збив поза межами проїзної частини ще й двох корів, після чого знову залишив місце події.

Працівники поліції за кілька годин встановили винуватця подвійної ДТП. Pезультати медичного освідування на стан алкогольного сп’яніння показали 2,25 проміле. Пошкоджений автомобіль винуватець ДТП залишив у сусідньому селі Кривуха.

Жінку-пішохода госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської ЦРЛ. Лікарі діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 135 Кримінального кодексу України – залишення в небезпеці.

Власник двох корів, одна з яких травмована, а інша загинула, має право в рамках розслідування заявити цивільний позов про відшкодування матеріальних збитків.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews