Сварка між чоловіком та дружиною закінчилася вбивством (Фото)

21.08.2017 16:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Події розгорталися в селищі Рокитне. Сьогодні в реанімаційному відділенні померла сорокатрирічна жінка. Як повідомляють правоохоронці, до смерті її побив чоловік. 

Відомо, що вчора між жінкою та її тридцятивосьмирічним чоловіком розгорілася сварка. Обоє були напідпитку. В ході словесної перепалки, чоловік наніс декілька ударів жінці. Потерпілу забрали до реанімації, а сьогодні вона померла.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Поліцейські повідомили про підозру та затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Зловмисник і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення насильства. Тепер йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

null
Фото ВК поліції в Рівненській області

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews